Containere Onesti, Jud.Bacau

 

Constructii din containere – Onesti, Jud.Bacau

tel: 0740098982; 0724292693

e-mail: containerkaju@gmail.com

Societatea noastra va pune la dispozitie in Onesti, Jud.Bacau, o serie variata de containere pentru constructii cu diferite destinatii. Fie ca aveti nevoie de un container pentru cabina de paza, birouri modulare , dus, garaj, etc, va oferim, cu cel mai mare profesionalism, solutia de care aveti nevoie in Onesti, Jud.Bacau.

Realizam la comanda in Onesti, Jud.Bacau containere monobloc si modulare pentru constructii din panouri sandwich poliuretan tip C1 incepand cu dimensiunea de 30 mm.

Toate containerele sunt realizate respectand normele ISO, dupa cele mai noi si exigente standarde de calitate.

Dimensiunile containerelor monobloc si modulare birou/santier/locuit/comercial sunt:

  • L(mm): 3000, 4000, 6000, 8000, 12000
  • l(mm): 2400
  • H(mm): 2700

La comanda se pot realiza containere cu latimea de 3000 mm.

Containerele noastre pot fi decorate atât interior cât și exterior cu lemn, pal, alucobond sau alt material decorativ, elemente cheie precum loggo-ul firmei sau numele acesteia, pentru un design de efect.

Containerul de baza dispune de 1 ferestră PVC oscilobatantă 1000/1000 cu geam termopan și ușă cu dimensiunile de 800 x 2000 mm din PVC, instalatie electrică – 2 corpuri de iluminat, 2 prize, tablou siguranțe. La cerere și în baza comenzii ferme și a contractului pot fi echipate cu diverse utilități precum grup sanitar cuprinzând tot ce necesită aceasta, aer condiționat, instant apă caldă, etc

Izolatia termica, hidraulica si fonica sunt date de materialele folosite: pentru pereți- panourile sandwich cu spumă poliuretanică,pentru podea și acoperiș- vata minerală 100mm norma C1, membrana hidroizolatoare.

Panourile din spumă poliuretanică complet omogenă de 30 mm grosime, sunt prevopsite în câmp electrostatic,  vopsea culoare RAL 9002. La cerere putem asigura și alte coduri de culoare.

Containerele noastre pot fi folosite la:

a. birouri modulare
b. cladiri containerizate
c. sanitare/wc
d. comerciale
e. cabina paza
f. dus
g. garaj
h. frigorific
i. vestiar
j. depozit tehnic
k. shelter
 

Call Now ButtonSunati acum